Προϊοντα

Το λευκό μάρμαρο που εξορίσεται στα λατομεία μας επεξεργάζεται και διατίθεται ως όγκοι, πλάκες, πλακάκια, κομμένο κατά παραγγελία ή και καλλιτεχνικά επεξεργασμένο.

Οι όγκοι κόβονται επί τόπου στα λατομεία και μπορούν να επιθεωρηθούν και στη συνέχεια να φορτωθούν σε εμποροκιβώτια. Αναλαμβάνουμε να τα παραδώσουμε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και να τα μεταφερθούν σε όλα τα λιμάνια του κόσμου για εσάς.

Η τυποποιημένη παραγωγή γυαλισμένων πλακών 2cm πάχους και το κοψιμο πλακιδίων σύμφωνα με τις απαίτησεις έργου σας σε όλες τις χρωματικές και ποιοτικές διαλογές, διασφαλίζουν μια γρήγορη παράδοση για τις ανάγκες χονδρικής πώλησης αλλά και για έργα. Κάθε είδους επεξεργασίες μπορούν να παρασχεθούν κατόπιν αιτήματος.

Η διαλογή πλακών και πλακιδίων μπορεί να γίνει στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Ειδικά για τα πλακίδια και τα κομμένα κατά παραγγελία τεμάχια, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ξηρή τοποθέτηση και κωδικοποίηση σχετικά με τη διάταξη του έργου.

Με συνεχείς επενδύσεις σε νέα κοιτάσματα μαρμάρου, τεχνολογία αιχμής και τεχνογνωσία επεκτείνουμε σταθερά το χαρτοφυλάκιο των μαρμάρων μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROSPECTUS ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ FHL ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

SANTA MARINA

OCEAN BLUE

Marble - Ocean Blue

CLOUDY SKY

Λευκο Μαρμαρο Sivec

Μαρμαρο Θασος

Μαρμαρο Βωλακας

Μαρμαρο Πρινος

ΠΡΙΝΟΣ SILVERSTREAM

Bianco Venatino

Bianco Venus

BUTTERFLY

Minoan Grey

Damasta Marble

HERACLEA WHITE