ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ FHL

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ

Η F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Μάρμαρα &Γρανίτες AE δραστηριοποιείται από το 1991 στην εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρων και γρανιτών.

Η παγκόσμια φήμη μας στον κλάδο του φυσικών πετρωμάτων έχει αποκτηθεί, κυρίως μέσω της κυριαρχίας μας στον τομέα λευκού μαρμάρου. Έχοντας στην ιδιοκτησία μας διάφορα λατομεία στην Ελλάδα απ’όπου εξορύσσονται τα πάλλευκα μάρμαρα Thassos White, ΠΡΙΝΟΣ, ΒΩΛΑΚΑΣ, BIANCO VENUS, BIANCO M & BIANCO VENATINO, και όντας ο μεγαλύτερος διανομέας των λευκών μαρμάρων SIVEC ®, μας παρέχει, μαζί με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τη δυνατότητα να αναλάβουμε απαιτητικά και σημαντικού μεγέθους έργα παγκοσμίως και να τα φέρουμε εις πέρας με επιτυχία!

Ο Όμιλος F.H.L. Η.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ αποτελείται από διάφορα λατομεία, την βασική έδρα με το εργοστάσιο επεξεργασίας μαρμάρου, το εργοστάσιο ξηρών κονιαμάτων και κολλών MARMODOM, καθώς και την διεθνών μεταφορών εταιρεία ΑΕΤΟΣ. Έχοντας όλα σε κοντινή απόσταση από τη Δράμα, διασφαλίζουμε την ομαλή ροή εργασίας χωρίς αυτή να μπορεί να διακοπεί από εξωτερικούς παράγοντες. Μια επιπλέον θυγατρική εταιρεία του ομίλου εμπορίας μαρμάρων, είναι η MARMI BIANCHI, η οποία βρίσκεται στη Marina di Carrara της Ιταλίας.

Λίγες εταιρείες σε όλο τον κόσμο έχουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την ικανότητα να αναλάβουν μεγάλα έργα και να τα εκπληρώσουν εγκαίρως με απόλυτη επιτυχία. Ο Όμιλος F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ απέδειξε πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι μια από αυτές, έχοντας παραδώσει έργα σε λευκό μάρμαρο υψηλού κύρους, είτε καλλιτεχνικά επεξεργασμένα, είτε σε ειδικές διαστάσεις ή πλακίδια. Το εξ’ολοκλήρου λευκό μάρμαρο που καλύπτει το Μεγάλο Τζαμί του Άμπου Ντάμπι (Grand Mosque of Abu Dhabi), το Εθνικό Κοινοβούλιο και Συνεδριακό Κέντρο στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν και οι προσκυνηματικοί τόποι στη Μέκκα και τη Μεδίνα της Σαουδικής Αραβίας, μπορούν σίγουρα να το αποδείξουν!

Αρχίζουμε εκεί, απ’όπου οι άλλοι τελειώνουν...

Λευκό Μάρμαρο Επεξεργασμένο με…

Η Αρχή

Τα λατομεία που ανήκουν στον Όμιλο F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ παράγουν ΛΕΥΚΑ μάρμαρα διαφόρων ποικιλιών. Όλα βρίσκονται στη Μακεδονία - Ελλάδα, την πιο παραγωγική περιοχή εκσκαφής λευκού μαρμάρου Δράμα – Καβάλα - Θάσο, από όπου εξορύσσεται το 50% του συνόλου των αποθεμάτων Λευκού μαρμάρου παγκοσμίως.

Ειλικρίνεια

Ο πελάτης μας, αποτελεί ενεργό επενδυτικό κεφαλαίο για την εταιρεία μας τον σεβόμαστε όπως και τις απαιτήσεις του. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις ώστε να προμηθεύσουμε το έργο του με μάρμαρα και γρανίτες άριστης ποιότητας

Ακρίβεια

Το εργατικό μας δυναμικό που αποτελείται από περίπου 250 άτομα είναι εξειδικευμένο στην επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων και διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Τελειότητα

Οι διαφορετικοί ορισμοί του όρου «τελειότητα» είναι αρκετά αμφιλεγόμενοι. Ο Αριστοτέλης ισχυρίζεται ότι είναι κάτι που είναι πλήρες και τόσο καλό ώστε δεν μπορεί να γίνει καλύτερο επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα το σκοπό του. Ο δικός μας ορισμός της τελειότητας είναι να επιμένουμε στην εκπλήρωση του οράματος σας για «ονειρεμένα» μαρμάρινα έργα

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

SANTA MARINA

OCEAN BLUE

Marble - Ocean Blue

CLOUDY SKY

Λευκο Μαρμαρο Sivec

Μαρμαρο Θασος

Μαρμαρο Βωλακας

Μαρμαρο Πρινος

ΠΡΙΝΟΣ SILVERSTREAM

Bianco Venatino

Bianco Venus

BUTTERFLY

Minoan Grey

Damasta Marble

HERACLEA WHITE

 

 

330000

ΤΟΝΟΙ ΕΞΟΡΥΓΜΕΝΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ

470

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

9000

ΕΤΗΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ CONTAINERS

VIDEOS

FHL GROUP – 2016 CORPORATE VIDEO

FHL GROUP – 2011 CORPORATE VIDEO

FHL GROUP – BRETON EQUIPMENT

FHL GROUP – WINGED VICTORY OF SAMOTHRACE

FHL GROUP – FACTORY PROJECTS

FHL GROUP – QUARIES

ONLINE PROSPECTUS ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ FHL

ONLINE PROSPECTUS ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ FHL