ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ FHL- ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ

Η F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Μάρμαρα - Γρανίτες AΒΕE δραστηριοποιείται από το 1991 στην εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρων και γρανιτών.

Παρέχουμε:

Όγκους

Πλάκες

Πλακάκια

Κομμένα σε ιδικές διαστάσεις πλακίδια

Καθώς και ολοκληρωμένα δημόσια και ιδιωτικά έργα μαρμάρου, κάθε μεγέθους και βαθμού δυσκολίας

Η παγκόσμια φήμη μας στον κλάδο του φυσικών πετρωμάτων έχει αποκτηθεί, μέσω της κυριαρχίας μας στον τομέα λευκού μαρμάρου. Διαθέτουμε διάφορα λατομεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, απ’όπου εξορύσσονται τα πάλλευκα μάρμαρα THASSOS / PRINOS / SILVER STREAM / VOLAKAS / BIANCO VENUS / BIANCO VENATINO / CLOUDY SKY / SANTA MARINA & BIANCO HERACLEA. Η καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής μας, ξεκινά από την εξόρυξη των όγκων στα λατομεία μας, συνεχίζοντας μέχρι τις υπερσύγχρονες μονάδες επεξεργασίας, όπου κόβουμε τους όγκους σε πλάκες για τη χονδρική αγορά, ή και επεξεργαζόμαστε το μάρμαρο σε τυποποιημένα πλακάκια, κομμένα σε μέγεθος πλακίδια ή αντικείμενα για τις ανάγκες εμπορικών, οικιακών ή δημοσίων έργων.

Τα λατομεία μαρμάρου μας παρέχουν μαζί με το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, το τμήμα σχεδιασμού, τις ομάδες τοποθέτησης και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τη δυνατότητα ανάληψης μεγάλων και απαιτητικών έργων σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την επιτυχία τους! Λίγες εταιρείες παγκοσμίως έχουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την ικανότητα να αναλαμβάνουν απαιτητικά έργα και να τα υλοποιούν με επιτυχία σε αυστηρά χρονικά πλαίσια. Ο Όμιλος F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ απέδειξε πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι μια από αυτές, έχοντας παραδώσει έργα σε λευκό μάρμαρο υψηλού κύρους, είτε καλλιτεχνικά επεξεργασμένα, είτε σε ειδικές διαστάσεις ή πλακίδια.

Τα ορόσημά μας είναι:

-Το Μεγάλο Τζαμί του Αμπού Ντάμπι που καλύπτεται εξολοκλήρου με πάλλευκο μάρμαρο

- οι μαρμάρινες κολώνες και επενδύσεις του Εθνικού Κοινοβουλίου, του Παλατιού των Διεθνών Συνεδρίων και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Τασκένδης, Ουζμπεκιστάν

- ο τόπος προσκυνητών της Μέκκας και της Μεδίνας στη Σαουδική Αραβία

-Το πάλλευκο, μαρμάρινο Τζαμί Ramzan Kadyrov στην πόλη Shali, Τσετσενία

-το Θεματικό Πάρκο Ferrari World στο Αμπού Ντάμπι

Και πολλά άλλα, ανακαλύψτε τα όλα στο site με τα έργα μας….

 

Το σύνθημα μας είναι: Εμείς αρχίζουμε εκεί, απ’ όπου οι άλλοι εγκαταλείπουν