Φιλοσοφια

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

Ο πελάτης μας, αποτελεί ενεργό επενδυτικό κεφαλαίο για την εταιρεία μας τον σεβόμαστε όπως και τις απαιτήσεις του

Ο πελάτης μας, αποτελεί ενεργό επενδυτικό κεφαλαίο για την εταιρεία μας τον σεβόμαστε όπως και τις απαιτήσεις του. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, στεκόμαστε δίπλα του σε όλες τις δυσκολίες, έτσι ώστε να προμηθεύσουμε το έργο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με μάρμαρα και γρανίτες άριστης ποιότητας.

Πιστεύουμε ότι σήμερα τα στοιχεία ζωτικής σημασίας που λείπουν από την κοινωνία μας δεν είναι το επιτυχημένο μάρκετινγκ και/ή οι καλές τεχνικές πωλήσεων, αλλά οι αξίες που μας δίδαξαν οι γονείς μας: τιμιότητα, αξιοπιστία, σταθερότητα. Ο κόσμος χάνει πλέον τις παλιές παραδοσιακές ηθικές αξίες του, όπως ο λόγος της τιμής, η αξιοπιστία και η αποδοχή ευθύνης.

Πιστεύουμε ότι το μέγιστο αποτέλεσμα στην επιχείρηση αποκτάται εμπνέοντας τους ανθρώπους σχετικά με τις αρχές που αποτελούν τη βάση της παραγωγικότητας, γι’αυτό όλο το εργατικό δυναμικό μας, από τη διοίκηση μέχρι τη γραμμή παραγωγής, δίνει πάντα το καλύτερο του εαυτό για να φτάσει ακόμα υψηλότερους στόχους για εσάς!

Ξεκινάμε εκεί, απ’όπου οι άλλοι σταματούν …

Λίγες εταιρείες σε όλο τον κόσμο έχουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις ικανότητες να αναλάβουν μεγάλα έργα και να τα εκπληρώσουν με επιτυχία εγκαίρως. Ο Όμιλος F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ απέδειξε σίγουρα πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι μια από αυτές, με την παροχή υψηλού κύρους έργων μεγάλης κλίμακας με λευκά μάρμαρα, είτε καλλιτεχνικά επεξεργασμένα είτε σε ειδικές διαστάσεις και πλακίδια, όπως το Μεγάλο Τζαμί του Άμπου Ντάμπι (Grand Mosque of Abu Dhabi), το κτίριο του Κοινοβουλίου ή το Συνεδριακό Κέντρο στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν για να αναφέρουμε μόνο λίγα από αυτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ